Information
Alla inlägg du skriver i våra forum för medborgardialog, lagras och finns kvar hos kommunen även efter att diskussionen avslutats.

Trygghetsvandring Mjölby resecentrum

Under februari har vi ha en digital trygghetsvandring vid Resecentrum i Mjölby. Vi vill veta vad just du upplever som otryggt vid resecentrum och vad det är som gör att du känner så. Fyll i aktuell plats på kartan och berätta för oss vad du tycker. Den digitala vandringen kompletterades med en chatt den 7 mars 18:30 med förtroendevalda från kommunstyrelsen.Dina åsikter och idéer blir en del av underlaget för kommunens trygghetsarbete vare sig det handlar den fysiska miljön som exempelvis belysning, eller om det rör sig om bråk och stök. Du kommer också att ha möjlighet att diskutera detta med några av våra politiker i en chatt här på sidan. Vi meddelar tid för chatten senare.

OBS! Du kan inte kommentera eller använda kartan förrän du skapat ett konto och loggat in. Det kan ta ett par minuter innan du får ett konto.När du vill gå in i dialogen ska du klicka på rubriken nedan Trygghetsvandring vid Resecentrum i Mjölby.Skapa ny tråd

Map Visa karta

Kontaktperson

RSS för <p>Kontaktperson</p>

Säkerhetssamordnare roger.max@mjolby.se