Information
Alla inlägg du skriver i våra forum för medborgardialog, lagras och finns kvar hos kommunen även efter att diskussionen avslutats.

Trygghetsvandring Mjölby resecentrum

Under februari har vi ha en digital trygghetsvandring vid Resecentrum i Mjölby. Vi vill veta vad just du upplever som otryggt vid resecentrum och vad det är som gör att du känner så. Fyll i aktuell plats på kartan och berätta för oss vad du tycker. Den digitala vandringen kompletterades med en chatt den 7 mars 18:30 med förtroendevalda från kommunstyrelsen.Dina åsikter och idéer blir en del av underlaget för kommunens trygghetsarbete vare sig det handlar den fysiska miljön som exempelvis belysning, eller om det rör sig om bråk och stök. Du kommer också att ha möjlighet att diskutera detta med några av våra politiker i en chatt här på sidan. Vi meddelar tid för chatten senare.

OBS! Du kan inte kommentera eller använda kartan förrän du skapat ett konto och loggat in. Det kan ta ett par minuter innan du får ett konto.När du vill gå in i dialogen ska du klicka på rubriken nedan Trygghetsvandring vid Resecentrum i Mjölby.« Tillbaka

Trygghetsvandring vid resecentrum i Mjölby

Dina åsikter och idéer blir en del av underlaget för kommunens trygghetsarbete vare sig det handlar den fysiska miljön som exempelvis belysning, eller om det rör sig om bråk och stök.

Map Visa karta

Kommentarer

Anki Saleteg - 2019-02-06 08:34

Cykelbanan längs med Järnvägsgatan i riktning mot Ringvägen är dåligt belyst. 

När man gått över övergångsstället strax efter cykelställen och vidare finns ingen belysning på cykelbanan, enbart gatubelysningen finns (som döljs bland träden)

När man gått förbi "isbanan"/grusplanen kommer lyktor längs cykelbanan bort mot Ringvägen. Vore önskvärt att även första sträckningen från stationen och bortåt fick lyktor längs cykelbanan. Upplevs mörkt och obehagligt. (speciellt vår/sommar då gatubelysningen helt försvinner i löven på träden)

Map Visa karta
Gillamarkeringar0
Joel Runn Trafikingenjör Mjölby kommun - 2019-02-06 13:08

Hej Anki och tack för din synpunkt!

Vi har tidigare fått in denna synpunkt och är även själva medvetna om att belysningen är något bristfällig på den aktuella platsen. Den ligger också med som en plats som vi vill åtgärda i framtiden. Vilket år det blir är inte bestämt i nuläget.

Fortsätt gärna att diskutera denna och andra frågor i den chatt som inom kort kommer att hållas på denna sida, där politiker från Mjölby kommun kommer medverka. Håll utkik efter datum och tid!

Map Visa karta
Gillamarkeringar0

Kontaktperson

RSS för <p>Kontaktperson</p>

Säkerhetssamordnare roger.max@mjolby.se