Information
Alla inlägg du skriver i våra forum för medborgardialog, lagras och finns kvar hos kommunen även efter att diskussionen avslutats.

Skapa ett användarkonto

Fyll i formuläret nedan och klicka på Skapa konto för att registrera dig och skapa ett användarkonto.

Användarnamnet används endast för inloggning. Det kan med fördel vara din e-postadress så är det lätt att komma ihåg det.

Fält marker­ade med * är obligatoriska.­

När du har registrerat dig får du ett e-postmeddelande med en länk där du måste bekräfta att det är ditt e-postkonto (ett bekräftelsemail).

Om du inte får något e-postmeddelande inom kort bör du först kontrollera att det inte har fastnat i ditt spam-filter. Hittar du inget e-postmeddelande där heller kan du kontakta oss på hjälper vi dig.

Klicka på länken villkoren nedan för att läsa om hur vi använder dina registrerade uppgifter.

Användarnamn
E-postadress
Förnamn
Eftenamn
Postnummer
Födelseår
Kön

Villkor

För att du ska kunna vara med i medborgardialogen behöver du registrera ett konto.
Följande uppgifter behöver vi om dig:
- Användarnamn
- E-postadress
- Förnamn
- Efternamn
- Postkod
- Kön
- Födelseår
 

Så här använder vi dina uppgifter:
Ditt för- och efternamn kommer att visas om du skriver en kommentar. Övriga uppgifter används bara för statistikens skull och kommer inte publiceras offentligt eller lämnas ut till tredje part. E-postadressen behövs för att kunna återställa ditt lösenord om du skulle glömma det.

Godkänn villkoren
Genom att du kryssar i rutan "Jag har läst och accepterar villkoren" och skapar ditt konto, medger du att Mjölby kommun får använda dina registrerade uppgifter på det sätt vi beskrivit ovan.